High Tech Behandelingen

Omnilux LED

Omnilux LED is een nieuwe technologie voor huidverbetering, gebaseerd op zuiver rood LED-licht. Het energetisch licht gaat tot 5 mm diep in de huid waardoor een verhoogde cellulaire activiteit ontstaat (fotomodulatie). 
De diverse huidcellen slaan energie op en worden gestimuleerd om nieuwe collageen en elastine aan te maken.Na enkele behandelingen is een opmerkelijke huidverbetering en huidverjonging waarneembaar. Resultaten Rimpels en lijntjes vervagen of verdwijnen. 
De vochtbalans verbetert. Couperose en pigmentvlekken verzachten. De poriën verkleinen. De huid wordt gladder en een geïrriteerde huid wordt weer gezond. De spankracht en de elasticiteit van de huidstructuur verbetert, met een duidelijke versteviging en lifting van de huid. 

Electrolyse / Coaguleren

Coaguleren is een ideale en snelle techniek waarbij hitte wordt gebruikt om zichtbare bloedvaatjes te verwijderen. Met een fijn naaldje en stroom - elektrolyse - worden oppervlakkige, zichtbare bloedvaatjes zoals couperose, spider naevi, kersenwratjes (bloedblaasjes) en ook steelwratjes (fibromen) snel en eenvoudig verwijderd.


Resultaat al direct na de behandeling, in enkele gevallen zal een tweede behandeling nodig zijn.

Microdermabrasie

Microdermabrasie is het gecontroleerd verwijderen van de bovenste huidlaag van de opperhuid. Om het simpel te zeggen: een peeling voor de huid, maar dan met een apparaat, waardoor het nog intensiever gemaakt kan worden.

Via een speciale vacuümtechniek met steriele microkristallen worden er laagjes oude en dode huidcellen weg gehaald. De gebruikte kristallen en de loskomende huidcellen worden opgezogen. De productie van collageen en elastine in de huid wordt gestimuleerd en nieuwe jongen cellen worden zichtbaar. Het is een mechanische peeling die veel huidvriendelijker en nauwkeuriger te regelen is dan alle andere vormen van peeling.


Dermatude Meta Therapy

Meta Therapy staat voor Medical & Esthetical Tissue Activation Therapy.
De nieuwste methode voor: huidverbetering, huidverjonging, hydratatie en herstel.

Bij Meta Therapy worden op een pijnloze manier met het Meta-Ject apparaat ultra dunne micronaaldjes onzichtbare microperforaties in de huid gemaakt.

De huid ziet deze microperforaties als een beschadiging, waardoor het natuurlijke herstelmechanisme in werking treedt. De huid gaat zelf collageen en elastine produceren om de microperforaties te herstellen.

Deze zelfherstellende eigenschap van de huid is een puur natuurlijke vorm van huidvernieuwing van binnenuit door de huid zelf.

Bovendien worden gelijktijdig met de behandeling actieve ingrediënten in de huid gebracht in de vorm van Subjectables, waarmee het mogelijk is om specifieke en gerichte behandelingen uit te voeren, die afgestemd zijn op het huidtype en het gewenste resultaat.

Om het allerbeste resultaat te bereiken, heeft het Meta Therapy Systeem 4 verschillende modules, ieder met hun eigen functie en toepassing om bepaalde zones te behandelen: 

  • Gezichtsbehandeling 
  • Fijne-lijntjes behandeling  
  • Diepe-rimpel behandeling  
  • Pigment behandeling 
  • Litteken behandeling
  • Hals / decolleté behandeling 

Minstens net zo belangrijk als de behandeling zijn de home care producten van Dermatude. Een eenmalige Meta Therapy behandeling is niet voldoende om blijvend resultaat te behalen. Dit behaalt u alleen tijdens een kuur. 

Een kuur bestaat uit 8 behandelingen:

Gelaatsbehandeling

Week 1 t/m 4: à 1x per week Week 5 t/m    : à 1x per 2 weken (Advies om het beste resultaat te behouden is 1 maal in de 4 tot 6 weken een nabehandeling te ondergaan)

Rimpelbehandeling

Rimpelbehandelingen worden uitgevoerd met een tussenperiode van 2 weken tussen elke behandeling, zodat de huid zich voldoende kan herstellen. Gemiddeld zijn 4 tot 5 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat.

Prijzen gelaatsverzorging

Microdermabrasie en Omnilux LED
± 50min
€65
DemaqNuiallegreelanatsverzorging
Peeling
Microdermabrasie (dieptepeeling)
Serum
Ultrasone
Masker
Omnilux LED
Dagcrème