menu
Wees als eerste op de hoogte van onze promoties:    

Maak nu een afspraak: 055/21 00 31

Maak nu een afspraak!
Afslanken: Powerfit infrarood cabine

Werken aan je figuur? Dit kan vanaf nu ook bij ons, in de infrarood cabine!

Het resultaat is beduidend centimeterverlies en een strakker figuur. De Thermo Fysische Methode is gebaseerd op algemeen aanvaarde principes uit de sportgeneeskunde, de fysiotherapie en de voedingsleer.
Centraal hierin staat de actieve bewegingstherapie. In de door infraroodstralers verwarmde PowerFit cabine voert U liggend een doelgericht (figuurcorrectie) en verantwoord oefenprogramma uit. Dit programma wordt afgestemd op gewicht, conditie, gezondheid en leeftijd. De warme infraroodstraling werkt diep in op de spieren, voorkomt daarmee spierpijn en stimuleert de doorbloeding. Hierdoor wordt de afbraak van vetreserves geactiveerd!

De straling van de infraroodstralers die in de PowerFit Cabines dringen dieper in de huid dan een normale warmtebron en zorgt voor een therapeutische warmte.De temperatuur in de cabine is ongeveer 37 graden Celsius. Dit stimuleert een snelle vetverbranding en voorkomt tegelijkertijd spierpijn.

Door de heilzame werking van de warmte in combinatie met een intensieve spieractiviteit, maakt het lichaam in snel tempo glucose aan. Deze grootste energieleverancier moet immers door het verhoogde energieverbruik voor meer brandstof zorgen. Een grote lichaamsinspanning zorgt verder voor een snellere bloedcirculatie, waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd. Wanneer het lichaam de aanmaak van glucose niet meer bij kan houden, dan worden vervolgens direct de vetten aangesproken.

Tijdens de oefeningen wordt gebruik gemaakt van lichte (500 gram) aerobics gewichten aan polsen en enkels als tegengewicht.

Intensieve oefeningen hebben na ongeveer tien sessies het grandioze effect dat U afslankt op de plaatsen waar U dat wenst.

Dit alles maakt onze PowerFit cabines bij uitstek effectief voor mensen die willen afvallen en/of het figuur plaatselijk willen corrigeren. Ook is de PowerFit cabine een prima instrument om spieren te verstevigen.

De oefeningen die u doet zijn niet zwaar en worden bovendien afgestemd op uw lichamelijke conditie en gesteldheid. Uw rug en gewrichten worden ontzien doordat de oefeningen liggend worden uitgevoerd. Na verloop van tijd kunnen de oefeningen licht worden verzwaard; er zijn namelijk drie intensiteitniveaus. Hierdoor blijft het resultaat optimaal. Uw conditie blijft op peil en uw figuur handhaaft het behaalde resultaat als u de PowerFit cabines blijft gebruiken.

Terug